نحوه مصرف پماد کلوتریمازول واژینال 2 درصد در بارداری
نحوه مصرف پماد کلوتریمازول واژینال 2 درصد در بارداری
عوارض و نحوه مصرف پماد کلوتریمازول واژینال 2 درصد در بارداری برای نوزادان در سایت علم سرا
علم سرا >>> پزشکی >>> دارو >>> در این مطلب به صورت کامل به پماد کلوتریمازول – پماد کلوتریمازول واژینال می پردازیم
پماد کلوتریمازول برای نوزادان
شاید شما هم نام پماد کلوتریمازول را شنیده باشید.این پماد یک ضد قارچ قوی و بسیار کارآمد است و کارش درمان عفونت ها می باشد.این پماد باعث می شود که قارچ ها نه بتوانند رشد کنند و نه بتوانند تقسیم شوند.توجه داشته باشید که این پماد عوارض خاصی ندارد اما در بعضی از افراد به ندرت عوارضی چون سوزش و تحریکات واژن، بثورات جلدی، تکرر ادرار و درد در قسمت پایین شکم دیده شده است.آشنایی با داروها اصولا خوب است به خصوص در مواقع ضروری پس بهتر است داروهایی چون پماد بتامتازون و آزیترومایسین و قرص لوراتادین و قرص گاباپنتین و قرص آلپرازولام را بشناسیم
پماد کلوتریمازول
عملکرد اصلی پماد کلوتریمازول
در این بین کلوتریمازول به عنوان یک داروی ضد قارچ قوی و موثر توانسته مورد توجه بیماران قرار بگیرد.این داروی قوی در حقیقت قارچ ها را نشانه می گیرد و با حمله به دیواره ی سلولی آن ها، دژ حفاظتی شان را از بین می برد. کلوتریمازول در درمان بیشتر عفونت های قارچی موثر است. کاندیدا آلبیکانس، تنیا ورسیکالر، عفونت های قارچی ناخن و… از جمله عفونت هایی هستند که با این دارو درمان می شوند.
پماد کلوتریمازول , پماد کلوتریمازول 2 درصد , پماد کلوتریمازول برای نوزادان , پماد واژینال مترونیدازول
پماد کلوتریمازول در بارداری
البته جذب سیستمیک این دارو پایین است، اما بهترین فرم مصرف آن به صورت موضعی است. جذب این دارو حتی از طریق مخاط بخش های مختلف بدن هم چون واژن تا ۳۰ درصد بالاتر می رود. به همین دلیل انواع واژینال آن نیز در بازار وجود دارد.
کلوتریمازول در بارداری , قرص کلوتریمازول
پماد کلوتریمازول برای خارش واژن
عوارض فواید هشتار و نکاتی درباره پماد کلوتریمازول
۱- اگر چه در دوران بارداری، مصرف کلوتریمازول عارضه ی زیادی ندارد، اما توصیه می شود در ماه های نخست حاملگی بدون تجویز و مشورت پزشک از آن استفاده نشود.
- ۹۶/۰۳/۱۳