خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی در سایت جسارت
خواص انگور سیاه برای زنان باردار,انگور سیاه در بارداری,خواص انگور سیاه در بارداری,خوردن انگور سیاه در بارداری,مصرف انگور سیاه در بارداری,خاصیت انگور سیاه در بارداری,فواید انگور سیاه در بارداری,انگور سیاه و بارداری,فواید انگور سیاه در دوران بارداری,خواص انگور قرمز در بارداری,خاصیت انگور قرمز در بارداری,خواص انگور قرمز در دوران بارداری,خوردن انگور قرمز در بارداری,مصرف انگور قرمز در بارداری,خوردن انگور قرمز در دوران بارداری
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
در این مطلب از سایت جسارت به خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
تپش قلب مصرف روزی یک لیوان آب انگور می تواند حالت های تپش قلب را تسکین دهد. قبل از خواب یک لیوان آب حاوی یک قاشق غذاخوری عسل و نصف لیوان آب لیمو بخورید. مصرف میوه و سبزی تازه را بالا ببرید. فعالیت های جسمی مانند شنا، دوچرخه سواری و… را به برنامه روزانه خود اضافه کنید تا قلب سالمی داشته باشید. از مصرف نوشیدنی های کافئین دار بپرهیزید.
خواص انگور سیاه برای زنان باردار
هرچند خوردن میوه در هر شرایطی به خصوص دوران بارداری بسیار مفید میباشد، اما خوردن انبه، آناناس و انگور با وجود سرشار بودن از ویتامین و مواد مغذی در این دوران بارداری توصیه نمیگردد. انگور طبع بسیار گرمی دارد و باید از مصرف آن در سه ماه آخر دوران بارداری صرف نظر کرد. نکته ی جالب در مورد انبه اینست که ضرر خوردن انبه ی سبز و کال نسبت به انبه ی رسیده بیشتر میباشد. خوردن آب آناناس نیز باعث بروز اسهال در این دوران میگردد.
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
عصاره هسته
انگور با داشتن محتوای بالای پروسیانیدین ها دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده
که رادیکال های آزاد را می بلعد. سایر بخش های انگور نیز دارای آنتی
اکسیدان هستند اما غلظت این ترکیبات در پوسته و هسته بالاتر است. براساس
بررسی های اولیه انگور و ترکیبات فعال و آنتی اکسیدانی آن به ویژه
رزوراترول از طریق مهار استرس اکسیداتیو و التهاب یا تغییر بیان ژن های درگیر در بیماری های مغز و اعصاب از جمله آلزایمر و پارکینسون می توانند در محافظت مغز موثر باشند.
انگور سیاه در بارداری
انگور قرمز از تصلب شرایین و انسداد رگ ها پیشگیری می کند. به گفته پژوهشگران “غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگ ها دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و تصلب شرایین است.” این پژوهشگران دریافته اند که با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند و خون با سرعت بیشتری در بدن جریان می یابد علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب می شود. انگور قرمز منبع سرشاری از آنتی اکسیدان موسوم به “کوئرنستین” است. پوست انگور دارای ماده سفید “رزوراتول” است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت های خون جلوگیری می کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود.
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
انگور باعث افزایش سطوح اکسید نیتریک در خون شده و بنابراین تشکیل لخته و در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد. علاوه براین آنتی اکسیدان های موجود در انگور سبب کاهش اکسیداسیون کلسترول LDL، به عنوان عامل خطر اصلی تنگی عروق و بیماری های قلبی عروقی می شوند. فلاوونوئیدهای موجود در انگور و رزوراترول علاوه بر ایجاد رنگ آنتی اکسیدان های قدرتمندی محسوب می شوند. این ترکیبات با مهار اثرات مخرب رادیکال های آزاد بر اکسیداسیون LDL و کاهش استرس اکسیداتیو و تجمع پلاکتی از شریان ها محافظت می کنند. علاوه براین انگور با کاهش التهاب و فشارخون می تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند.
خواص انگور سیاه در بارداری
مصرف کشمش و مویز به مادران شیرده، سالخوردگان، کودکان در حال رشد و بچههای مدرسهای به عنوان یک میان وعده توصیه میشود. فرآوردههای انگور به ویژه مویز و کشمش، از کالری بسیار بالایی برخوردارند که مصرف مقدار زیاد آن میتواند موجب افزایش وزن در افراد شود. در نتیجه مصرف آن برای افراد چاق توصیه نمیشود. از خرید مویز و کشمش به صورت فلهای و روباز اجتناب کنید و حتما محصولاتی را که دارای بستهبندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز وزارت بهداشت هستند را بخرید.
- ۹۷/۰۶/۱۹